Fuafuaina o le ea

E faigofie tele le fa'atatauina o mea e mana'omia mo le fa'aleleia o le ea ma fa'amalieina fa'amoemoega lelei.
O le fa'amatalaga pito sili ona taua e fa'amautu o le maualuga o le totini (po'o le maualuga o le mamafa o le lafu mamoe) o le a tupu i taimi o fa'ato'aga ta'itasi o manulele.
O lona uiga e su'esu'e pe o le a le maualuga o le mamafa o manulele ta'itasi, fa'atele i le aofa'i o manulele i le lafu. E taua tele le fa'atuina o le aofa'i, a'o le'i fa'amama ma pe a uma ona fa'amama ma fa'avae le maualuga o le ea e mana'omia po'o fea lava e sili atu.
Mo se fa'ata'ita'iga, i le fa'amamago i le aso 32-34, o le lafu manu e 40,000 e 1.8 kilokalama le mamafa o le lafu e 72,000 kilokalama.
Afai e 5,000 manu felelei ona manifinifi lea o le 35,000 o totoe o le a oʻo atu i le maualuga maualuga o le mamafa o le ola e 2.2kg / ulu ma le mamafa atoa o le lafu e 77,000kg. O lea la, e tatau ona fa'aaoga lenei fuainumera e iloa ai le tele o le fe'avea'i o le ea e mana'omia.
Faatasi ai ma le mamafa atoa ua faʻamaonia e mafai ai ona galue i le gafatia o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaliliuga faʻavae e fai ma faʻateleina.
E fa'aaoga e Hydor se fa'aliliuga o le 4.75 m3/itula/kg mamafa ola e taunu'u muamua i le aofa'i o le ea e aveese i le itula.
O lenei fa'aliliuga fa'atusa e eseese i le va o tagata fa'atau meafaigaluega ae 4.75 o le a fa'amautinoa o le a fa'afetaui le faiga i tulaga ogaoga.
Mo se fa'ata'ita'iga, o le fa'aaogaina o le mamafa o le lafu e 50,000kg le fe'avea'i o le ea e mana'omia ile itula e 237,500m3/hr.
Ina ia taunuu i le tafega o le ea i le sekone ona vaevae lea i le 3,600 (le numera o sekone i itula taitasi).
Ole feoaiga mulimuli ole ea e mana'omia ole 66 m3/s.
Mai lena mea e mafai ona fuafua pe fia ili taualuga e manaʻomia. Faatasi ai ma le Hydor's HXRU vertical agri-jet 800mm diameter fan lea e manaʻomia ai le aofaʻi o le 14 vaega faʻapipiʻi o loʻo tu i le pito i luga.
Mo ili ta'itasi, e mana'omia le aofa'i e valu pitofale i itu o le fale e toso mai ai le aofa'i o le ea. I le tulaga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, e manaʻomia ai le 112 inlets e mafai ai ona tusi i le 66m3 / s tumutumu e manaʻomia.
E mana'omia ni afi ta'avale e lua - tasi mo itu ta'itasi o le fale fa'ato'aga - e si'i ai ma fa'alalo i'a i totonu ma se afi 0.67kw mo tagata ta'itasi.

news (3)
news (2)
news (1)

Taimi meli: Sep-06-2021